Pikkujoulut ja II vuosikokous 21.11.2015

vjoulu
Aika: 21.11.2015 klo 15-18
Paikka: Oulunsuun pirtti, Pirtintie 8, Oulu

Pidämme toisen sääntömääräisen vuosikokouksen, jossa valitaan mm. hallitus seuraavalle toimintakaudelle. Kokouksen jälkeen jaamme vuoden voittaja -palkinnot ja jäsenillemme on vuorossa viime vuodelta tuttu…

Tonttuilunäyttely – ihan tontut näyttelysäännöt!

Pikkujoulujen tonttuilunäyttelyyn saa jokainen omistaja tuoda yhden kanin tai jyrsijän. Näyttely on humoristinen ja leikkimielinen, ja erittäin epävirallinen. Tutut näyttelysäännöt on heitetty nurkkaan ja tuomari voi kiinnittää huomionsa mitä eriskummalisempiin asioihin. Näyttelyssä jaetaan ainoastaan erikoispalkintojen tyyppisiä palkintoja esimerkiksi kivoista yksityiskohdista. Kaikki eläinlajit kilpailevat samassa luokassa. Näyttely on tarkoitettu vain OSJH:n jäsenille ja se on maksuton.

Ilmoittautumiset 14.11.2015 mennessä osoitteeseen ilmot(a)osjh.net. Ilmoittautuessa tiedoiksi riittävät eläimen laji ja nimi sekä omistajan nimi. Ilmoitamme myöhemmin, mikäli otamme pikkujoulunäyttelyyn jälki-ilmoittautumisia. Tarpeen tullen voimme rajoittaa ilmoittautujien määrää, koska pikkujoulupaikan tila eläimille on rajallinen. Ole siis ajoissa, jos haluat mukaan tonttuilemaan.

Pikkujouluohjelmaa

Näyttelyn lisäksi vietämme myös perinteisiä pikkujouluja. Tarjolla on jouluisia herkkuja ja ohjelmanumerona perinteikäs pikkujoululahjojen jako. Varaa siis mukaasi 2-3€ arvoinen paketti, sekä roppakaupalla hyvää mieltä!