Pikkujoulut ja toinen vuosikokous 9.12.2017

Kani vuoden 2015 pikkujouluissa. © Titta Hinkkanen

Aika: 9.12.2017 klo 15
Paikka: Maikkulan nuorisotalo, Kangaskontiontie 3, Oulu

Tervetuloa viettämään OSJH:n perinteisiä pikkujouluja Maikkulan nuorisotalolle! Pikkujouluissa on tuttuun tapaan tarjolla jouluisia herkkuja lemmikeille ja omistajille, sekä ohjelmana perinteikäs pikkujoululahjojen jako. Varaa siis mukaasi 2-3 € arvoinen paketti, niin saat vaihdossa paketin itsellesi. Tapahtuman yhteydessä pidetään toinen sääntömääräinen vuosikokous, jossa mm. valitaan hallitus seuraavalle toimikaudelle. Pikkujouluissa myös jaetaan vuoden voittajien palkinnot.

Boksintuunaus- ja pukukilpailu

Tuunaa boksi Suomi100v -hengessä, sekä toteuta kanille tai marsulle pikkujouluasu! Tuunauskilpailuihin osallistuminen on ilmaista, parhaat tuunaukset ja asut palkitaan.

Tonttuilunäyttely – ihan tontut näyttelysäännöt!

Pikkujoulujen tonttuilunäyttelyyn saa jokainen omistaja tuoda yhden kanin tai jyrsijän. Näyttely on leikkimielinen ja erittäin epävirallinen. Tutut näyttelysäännöt on heitetty nurkkaan ja tuomari voi kiinnittää huomionsa mitä eriskummalisempiin asioihin. Näyttelyssä jaetaan ainoastaan erikoispalkintojen tyyppisiä palkintoja esimerkiksi kivoista yksityiskohdista, eikä niistä jaeta VPET-pisteitä. Kaikki eläinlajit kilpailevat samassa luokassa. Näyttely on tarkoitettu OSJH:n jäsenille ja se on maksuton.

Ilmoittautumiset 7.12.2017 mennessä osoitteeseen ilmot(a)osjh.net. Ilmoittautuessa tiedoiksi riittävät eläimen laji ja nimi sekä omistajan nimi. Tonttuilunäyttelyyn voi jälki-ilmoittautua paikan päällä!

Toinen sääntömääräinen vuosikokous

Oulun seudun jyrsijäharrastajat ry:n II sääntömääräinen vuosikokous
Aika: 9.12.2017 klo 15
Paikka: Maikkulan nuorisotalo, Kangaskontiontie 3, Oulu

Esityslista:
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen toimihenkilöiden valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
5. Vuoden 2018 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
6. Vuoden 2018 jäsenmaksun määrittäminen
7. Vuoden 2018 hallituksen puheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta
8. Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valinta
9. Muut asiat
10. Kokouksen päättäminen