Kani- ja jyrsijäleiri

Aika: 14-16.6.2019
Paikka: Liminganlahden luontokeskus, Rantakurvi 6, Liminka

Kani- ja jyrsijäleiri on taas täällä! Viikonloppuleiri on suunnattu peruskouluikäisille kanien ja jyrsijöiden ystäville. Leirillä vietetään aikaa samanhenkisten ihmisten sekä ihanien kanien ja jyrsijöiden parissa. Leirillä tutustutaan tarkemmin esimerkiksi eläinten hoitoon, näyttelyyn valmistautumiseen ja turvallisiin luonnonkasveihin, sekä tehdään itse lemmikeille sopivia virikkeitä. Leirillä järjestetään myös yhdessä oma leirinäyttely!

Jokainen leiriläinen saa ottaa mukaansa yhden kanin tai jyrsijän tai laumaeläinten tapauksessa yhden lauman (esim. samassa laumassa elävät gerbiilit tulevat siis kaikki mukaan samassa boksissa). Leirille voi tulla myös ilman omaa lemmikkiä. Tällöin leiriläinen saa leirin ajaksi oman hoitolemmikin, jonka lajia voi toivoa etukäteen. Hoitolemmiksi voi saada esimerkiksi kanin, marsun, syyrialaisen hamsterin, kääpiöhamsterin, gerbiilin tai hiiren.

Leirin hintaan sisältyy majoitus Hotelli-Ravintola Liminganlahden tiloissa, ruokailut (aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat), sekä askartelutarvikkeet. Leiriohjaajat ovat täysi-ikäisiä OSJH:n hallituksen jäseniä. OSJH ei vakuuta leiriläisiä, vaan leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Leirin hinta on OSJH:n jäsenille 65 € ja ei-jäsenille 80 € (ei-jäsenhintaan sisältyy OSJH:n jäsenyys vuodelle 2019). Varausmaksun osuus on 25 €. Peruutustapauksissa varausmaksu hyvitetään lääkärin todistusta vastaan. Leirille mahtuu 30 nopeinta osallistujaa.

Lisätietoja leiristä:
leirivastaava Ina Hynninen, pikkukisat(a)osjh.net

Leiri on täynnä!

Peruutuspaikkoja voi vielä kysyä Ina Hynninen / pikkukisat(a)osjh.net