Bussimatka Jurvaan

Aika: 10.8.2019
Paikka: lähtö ja paluu Oulun Linja-autoasemalla

OSJH järjestää bussimatkan Etelä-Pohjanmaan Jyrsijäyhdistyksen kesänäyttelyyn Jurvaan. Näyttelyssä on ulkomuotoluokat ja pisteelliset pet-luokat marsuille ja hamstereille, sekä pet-luokat kaneille, gerbiileille, hiirille ja rotille. Myös OSJH:n jäsenet saavat ilmoittaa eläimet näyttelyyn jäsenhintaan. Näyttelykutsu EPJY:n kotisivuilla sekä Facebookissa.

OSJH:n bussi lähtee aamuyöllä Oulun Linja-autoasemalta, tarkempi kellonaika varmistuu myöhemmin. Matkan varrelta kyytiin tulemisen mahdollisuutta voi kysyä osoitteesta puheenjohtaja(a)osjh.net. Paluu illalla näyttelyn jälkeen Oulun Linja-autoasemalle.

Bussimatkan hinta
OSJH:n jäsen 20 €
Ei-jäsen 35 € (sisältää OSJH:n jäsenyyden vuodelle 2019)


Ilmoittautuminen bussimatkalle

Bussimatkalle otetaan vastaan jälki-ilmoittautumisia, ilmoittautuminen ja lisätiedot: Satu Karjalainen, puheenjohtaja(a)osjh.net

Kerro ilmoittautuessasi nimesi, sekä oletko OSJH:n jäsen. Mikäli et ole vielä jäsen, ilmoita myös osoitteesi, postinumerosi ja sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriä varten (ei-jäsenhintaan sisältyy OSJH:n jäsenyys vuodelle 2019). Alaikäisillä on oltava huoltajan lupa bussimatkalle osallistumiseen.

Huom! Ilmoittaudu varsinaiseen näyttelyyn järjestävän yhdistyksen eli EPJY:n näyttelykutsun ohjeiden mukaisesti.