Kanien rokotuspäivä 27.7.

Aika: 27.7.2020 klo 19-21
Paikka: Oulun Eläinklinikka, Metsokankaantie 3, 90420 Oulu

Oulun seudun jyrsijäharrastajat ry järjestää toisen rokotuspäivän kaneille yhteistyössä Oulun Eläinklinikan kanssa. Rokote suojaa RHD ja RHD2 -tyypin viruksia vastaan. Osallistuakseen kanin on oltava terve ja vähintään 10 viikon ikäinen.

Rabbit hemorrhagic disease eli RHD on kalikiviviruksen aiheuttama verenvuotokuumetauti. Virus aiheuttaa kaneilla korkeaa sairastuvuutta ja kuolleisuutta, sillä se etenee nopeasti ja tarttuu helposti. Virus ei tartu muihin lajeihin. Suomessa virusta on todettu myös lemmikkikaneilla ja rokote on turvallinen tapa suojata kani tartunnalta. Annettu rokote on tehostettava vuosittain.

Hinta:
OSJH:n jäsenille 25 € / kani
Muille 35 € / kani

Mukaan mahtuu 40 kania. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittaudu nopeasti.

Ilmoittaudu 13.7. mennessä

Lisätiedot ja ilmoittautuminen sähköpostitse
Anna Takkinen, jasensihteeri(a)osjh.net

Ilmoittautuessa kerro seuraavat asiat:
Kuinka monta kania ilmoitat, rokotettavien kanien nimet ja onko niitä rokotettu aiemmin, omistajan nimi, puhelinnumero ja osoite. Kerro myös oletko OSJH:n jäsen.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen ja maksuohjeet sähköpostitse. Tarkempi aikataulu toimitetaan ilmoittautuneille paikkojen täytyttyä. Muista ottaa mukaan kanisi rokotuskortti jos se on rokotettu aiemmin.