Kesäpäivät

Aika: 23.7. klo 17-19
Paikka: Seppari, Mustasaarentie 4, Oulu

OSJH järjestää perinteiset kesäpäivät Seepparissa 23.7. Kesäpäivillä on luvassa valokuvausta, kasvomaalausta, pieni näyttely sekä ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa muiden harrastajien ja lemmikkien kanssa. Tarjolla on kesäherkkuja ja paikalla on sateen varalta sisätilat.

Tapahtuma on avoin OSJH:n jäsenille eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa lemmikkien kanssa tai ilman!

Kesänäyttely

Kesäpäivillä järjestetään pieni näyttely. Kaikki lajit kilpailevat samassa luokassa, mutta ne arvostellaan kuten oikeassa näyttelyssä. Näyttely on epävirallinen, eikä siitä kerry OSJH:n tai muiden yhdistysten VPET-pisteitä.

Näyttelyyn ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja osallistuminen on ilmaista. Näyttely on avoin vain OSJH:n jäsenille. Yksi jäsen voi ilmoittaa korkeintaan kaksi eläintä.