Pikkujoulut 13.12.2014

Pikkujoulut 2013Kesäkoti Irjala, Mustasaarentie, Oulu (Hietasaaressa). Klo 16 – 19

Aluksi pidämme OSJH:n vuosikokouksen. Sen jälkeen pidetään…

Tonttuilunäyttely – ihan tontut näyttelysäännöt!

Pikkujoulujen tonttuilunäyttelyyn saa jokainen omistaja tuoda YHDEN kanin tai jyrsijän. Näyttely on vain OSJH:n jäsenille. Näyttely on humoristinen ja leikkimielinen, ja erittäin epävirallinen. Tutut näyttelysäännöt on heitetty nurkkaan ja tuomari voi kiinnittää huomionsa mitä eriskummalisempiin asioihin. Näyttelyssä jaetaan ainoastaan erikoispalkintojen tyyppisiä palkintoja esimerkiksi kivoista yksityiskohdista. Kaikki eläinlajit kilpailevat samassa luokassa.

Ilmoittautuminen paikan päällä. Aiemmin tiedotimme, ettei ole jälki-ilmoittautumismahdollisuutta (ennakkoilmot ovat jo päättyneet) mutta ennakkoilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautui vain 12 eläintä, ja paikkaan mahtuisi noin 20. Niinpä jälki-ilmoittautuminenkin on mahdollista. Näyttelymaksu on 1 € / eläin, maksu käteisellä paikan päällä.

Pehmoleluluokka

Pikkujouluissa järjestetään pehmoleluluokka 0 – 9 -vuotiaiden lasten lelulemmikeille (yksi lemmikki per omistaja), ilman näyttelymaksua. Ei ennakkoilmoittautumista.

Vuoden voittajien palkintojen jako

OSJH:n näyttelyissä tänä vuonna parhaiten pärjänneet ja eniten vuoden voittaja -pisteitä keränneet eläimet palkitaan pikkujouluissa. Tule hakemaan palkintosi, jos lemmikkisi on voittajien joukossa! Jos et pääse paikalle, palkinnon saa myös tammikuun näyttelystä mukaansa.

Pikkujouluohjelmaa

Näyttelyn lisäksi vietämme perinteisiä pikkujouluja. Tarjolla on jouluisia herkkuja, ja ohjelmanumerona perinteikäs pikkujoululahjojen jako:
jos haluat osallistua siihen, ota mukaasi 2 – 3 € arvoinen pikkujoulupaketti.

Lisätietoja: puheenjohtaja(a)osjh.net