Ohje ilmoittautumislomakkeen täyttämiseen

Jos et löydä ongelmaan vastausta tästä ohjeesta, tai sinulla on muuta kysyttävää ilmoittautumisasioista, ota yhteyttä ilmot(a)osjh.net.

Laji: Valitse eläimen laji valikosta.

Eläimen nimi: Eläimen oikea, virallinen nimi (ei lempinimeä).

Sukupuoli: Valitse eläimen sukupuoli valikosta.

Ikä kuukausina (näyttelyhetkellä): Eläimen ikä KUUKAUSINA näyttelyhetkellä. Jos et tiedä tarkkaa ikää, kirjoita paras mahdollinen arviosi. Voit käyttää myös puolikkaita kuukausia, esim. jos eläin on 2 kk 20 pv vanha, voit kirjoittaa 2,5. Ikää ei koskaan saa pyöristää ylöspäin!  Hamstereilla voit käyttää SHY:n omaa iänmerkitsemiskäytäntöä (lisätietoa SHY:n nettisivuilla).

Rotu/turkkimuunnos (kääpiöhamsterilla laji): Jos et tiedä rotua/turkkimuunnosta, jätä tyhjäksi. Gerbiileillä/deguilla tämä jää aina tyhjäksi. Kääpiöhamstereilla tähän kirjoitetaan laji (vkh talvikko, vkh roborosvki, vkh campbelli, kiinankääpiöhamsteri). Niillä pitää lisäksi ylempänä olevaan Laji-kohtaan valita “kääpiöhamsteri”.

Väri: Jätä tyhjäksi, jos et tiedä lemmikkisi virallista värinimikettä.

Kasvattaja: Eläimen kasvattaja – jätä tyhjäksi, jos ei ole tiedossa.

Omistajan nimi: nimi muodossa Etunimi Sukunimi

Sähköpostiosoitteesi: Kirjoita oikea, toimiva sähköpostiosoitteesi, johon OSJH voi ottaa yhteyttä ja lähettää varmistusviestin ilmoittautumisesta.

Roskapostin estokysymys: Yksinkertainen pluslasku roskapostittajien torjumiseksi, kirjoita tähän oikea numero.

Käytätkö ilmaislipukkeita? Muuta lisättävää? Kirjoita tähän: Jos sinulla on ilmaislipukkeita, kirjoita tähän, montako aiot käyttää niitä (muista ottaa ne mukaan näyttelyyn). Tähän voit kirjoittaa myös muita lisätietoja. Useimmilla tämä kohta jää tyhjäksi.

Kuitti maksusta: Kuittikopio tekstinä, jotta OSJH voi tarkistaa maksun. Varsinkin saajan, summan ja arkistotunnuksen näkyminen tässä ovat tärkeitä. Tähän voi kopioida vain kuitin tekstin, ei kuvaa. Jos et osaa/halua tehdä niin, voit lähettää kuitin myös kuva- tms. tiedostona sähköpostitse ilmot(a)osjh.net. Jos ilmoitat monta saman omistajan eläintä, jotka olet maksanut yhtaikaa, riittää että laitat kuitin vain yhden eläimen tietoihin mukaan.

Maksut suoritetaan tilille OP FI55 5741 3620 1701 56 viitteellä 44244. 

Ilmoittautumishinnasto eläinmäärän mukaan. Huomioi kuitenkin, että pet- ja ulkomuotoluokat lasketaan erikseen, ikään kuin ne olisivat kaksi eri näyttelyä.
Ilmoittautumishinnasto eläinmäärän mukaan. Huomioi kuitenkin, että pet- ja ulkomuotoluokat lasketaan erikseen, ikään kuin ne olisivat kaksi eri näyttelyä.