Liity jäseneksi / Jatka jäsenyyttä

Tällä lomakkeella voit liittyä OSJH:n jäseneksi tai jatkaa jäsenyyttäsi. Jos liityt keskellä vuotta, sinulle lähetetään kaikki sinä vuonna jo ilmestyneet Leukapussit. Jos täytät tämän jäsenlomakkeen vuoden loppupuolella (viimeisen näyttelymme jälkeen), se katsotaan vasta seuraavan vuoden jäsenyydeksi. Joten uuden vuoden jäsenmaksun voi maksaa jo vanhan vuoden lopulla.

Siis myös vanhojen jäsenten tulee täyttää tämä lomake aina, kun vuosi vaihtuu. Sillä tavalla jatkat jäsenyyttäsi. OSJH ei enää lähetä jäsenmaksulaskuja!

Toimi näin:
1. Maksa jäsenmaksu OSJH:n tilille FI55 5741 3620 1701 56, viitenro 12331. Jäsenmaksu on tammikuun 2019 aikana jäseneksi liittyville 10 €, normaalisti 15 €. Perhejäsenyys on 2 €. Lue lisää jäsenyydestä täältä.
2. Täytä lomake ja liitä siihen kuitti maksusta. Kuitin voi vaihtoehtoisesti lähettää jäsensihteerille sähköpostitse.
3. Paina Lähetä-nappia. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Jos viestiä ei tule, kannattaa kysyä jäsensihteeriltä, onko lomake tullut perille.
(4. Perhejäsenet voit ilmoittaa perhejäsenten lomakkeella).
Kysyttävää? Ota yhteyttä: jasensihteeri(a)osjh.net

Tähdellä * merkityt ovat pakollisia

Lomake varsinaisille jäsenille:

Perhejäsenten ilmoittamiseen on oma lomake.

Tämän on oltava toimiva sähköpostiosoite, jotta jäsensihteeri saa sinuun tarvittaessa yhteyden.


Maalaa ja kopioi verkkopankista kuitin teksti, joissa näkyy mm. maksaja, saaja, summa, arkistotunnus. Toinen vaihtoehto on lähettää kuitti sähköpostitse: jasensihteeri(a)osjh.net