Kani- ja jyrsijänäyttely 26.10.2019

Näyttely on halloweenteemainen, joten muista pukeutua asiaan kuuluvalla tavalla! Näyttelyssä järjestetään myös teeman mukaisesti boksintuunauskilpailu, kanien ja marsujen pukukilpailu, sekä kanin/marsun ja omistajan yhteinen asukilpailu.

OSJH järjestää kani- ja jyrsijänäyttelyn
Pet-luokat: kanit ja kaikki lemmikkijyrsijät
Paikka: Maikkulan nuorisotalo, Kangaskontiontie 3, Oulu
Aika: 26.10.2019 (lauantai) klo 10, eläinten vastaanotto klo 8.45 – 9.45.

Ilmoittautuminen 16.10. mennessä!

Ennakkoilmoittautuminen pet-luokkiin tapahtuu nettilomakkeen kautta.
Katso myös maksuohjeet tämän sivun alareunasta!
Pet-luokkiin voi  jälki-ilmoittautua näyttelypaikalla klo 9.45 mennessä 10 € / eläin. Jälki-ilmoittautumismahdollisuutta voidaan kuitenkin rajata, mikäli jollekin lajille tulee paljon ennakkoilmoittautumisia.

Kysyttävää pet-luokkien ilmoittautumisasioista? Ota yhteys ilmot(a)osjh.net
Ensimmäistä kertaa tulossa näyttelyyn? Lue tämä.


Tuomarit

Kanit: Iida Kokko, varalla Katja Orajärvi-Kotikangas
Marsut: Elisa Svento
Chinchillat: Satu Karjalainen
Syyrialaiset hamsterit: Eve Kähkönen
Kääpiöhamsterit: Satu Karjalainen
Gerbiilit: Mira Mykkälä
Degut: Mira Mykkälä
Harvinaiset hyppymyyrät: Leena Siira
Rotat: Jonna Onnela
Hiiret: Jonna Onnela
Huom! Hiirien ja rottien tuomari vaihtunut!

Tuomarilistaa päivitetään sitä mukaa kun tuomarit varmistuvat.


Boksintuunaus- ja pukukilpailu ovat halloweenteemaiset.

Boksintuunaus- ja pukukilpailu

Näyttelyssä järjestetään puolen päivän aikaan boksintuunauskilpailu kaikille, kanien ja marsujen asukilpailu sekä kanin/marsun ja omistajan yhteinen asukilpailu, jossa palkitaan yhteensopivimmat asut. Tuunaa siis boksi halloweenteemaisesti, suunnittele kanille ja marsulle halloweenasu, sekä pukeudu tietysti myös itse asiaan kuuluvalla tavalla! Boksintuunauskilpailuun tai pukukilpailuihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Pehmoeläinluokka ja pikkukilpailut

Pehmoeläinluokkaan saavat osallistua 1–9-vuotiaat lapset. Ota kani- tai jyrsijäpehmosi mukaan leikkimieliseen arvosteluun. Kaikki palkitaan. Näyttelyssä on pikkukilpailuja eri eläinlajeille tuomareiden ruokatauolla. Esim. marsujen kurkunsyöntikisa, kanien estehyppykisa, gerbiilien silppurikisa jne. Pehmoeläinluokkaan ja pikkukilpailuihin ilmoittaudutaan näyttelypaikalla buffetissa aamun aikana. Hinta 1 €.


Näyttelyluettelo

Näyttelyluettelo julkaistaan osoitteessa luettelo.osjh.net näyttelyviikon keskiviikkoon mennessä. Luettelo on myös näkyvillä näyttelypaikan seinällä. Paperisia näyttelyluetteloita ei enää myydä.


Näyttelyä sponsoroi


Lemmikkikeskus Lilzoo


Näyttelymaksut

Ilmoittautumishinnasto eläinmäärän mukaan. Huomioi kuitenkin, että pet- ja ulkomuotoluokat lasketaan erikseen, ikään kuin ne olisivat kaksi eri näyttelyä.

Ilmoittautumishinnasto eläinmäärän mukaan. Huomioi kuitenkin, että pet- ja ulkomuotoluokat lasketaan erikseen, ikään kuin ne olisivat kaksi eri näyttelyä.

Ennakkoilmoittautuneiden näyttelymaksut:

Ilmoittautumishinnat jäsenille (haluatko liittyä jäseneksi?):
Saman omistajan 1. ja 2. eläin 6 € / eläin
3. jne. eläin 3 € / eläin
8. jne. eläin 2 € / eläin

Ilmoittautumishinnat ei-jäsenille:
Saman omistajan 1. ja 2. eläin 8 € / eläin
3. jne. eläin 4 € / eläin
8. jne. eläin 3 € / eläin

Eli viereisen taulukon mukaisesti.

Jäsenalennusta saavat:
– OSJH:n jäsenet kaikista luokista

Jälki-ilmoittautuminen pet-luokkiin: 10 € / eläin (näyttelyaamuna paikan päällä).

Ennakkoilmoittautumisten näyttelymaksut maksetaan OSJH:n tilille OP FI55 5741 3620 1701 56 viitteellä 44244Kuitti lähetetään ilmoittautumisten mukana. Kuitin voi kopioida verkkopankista esim. kopioimalla-liittämällä sen tekstit ilmoittautumislomakkeeseen tai sähköpostiviestiin. Ainakin arkistotunnus, maksaja, saaja ja summa tulee näkyä kuitissa. Ilmaisen ilmoittautumisen lipukkeet  esitetään vasta näyttelypaikalla, mutta jos käytät tällaista lipuketta, mainitse siitä ennakkoilmoittautuessasi. Älä maksa näyttelyluettelosta, niitä ei enää myydä! Sähköinen luettelo osoitteessa luettelo.osjh.net

Näyttelyissämme voi maksaa (jälki-ilmomaksut, buffettiostokset ym.) myös kortilla!


Miten paljousalennukset toimivat perheen sisällä?

Kun yksi perheenjäsen ilmoittaa ja maksaa perheenjäsentensä lemmikit näyttelyyn, perheen sisällä paljousalennukset saa niputtaa, vaikka kaikki eläimet eivät olisikaan saman henkilön nimissä. (Perhe = samassa taloudessa asuvat henkilöt).

Huom: jäsenalennuksen saaminen edellyttää yhdistyksemme jäsenyyttä, myös perheen jäsenillä! Eli jos äiti on jäsen ja hänen lapsensa ei ole, lapsi ei saa  jäsenalennusta eläimensä ilmoittautumismaksusta.

Suosittelemme toimimaan niin, että yksi perheestä liittyy jäseneksi, ja muut liittyvät perhejäseniksi (hintaan 2 €/vuosi).