Valikko Sulje

Jyrsijäleiri 2024

Aika: 12–14.7.2024
Paikka: Leirikeskus Koivuhaka, Koivuhaantie 14, 90860 Halosenniemi

Perinteinen jyrsijäleiri järjestetään taas kesällä!

Viikonloppuleiri on suunnattu peruskouluikäisille kanien ja jyrsijöiden ystäville. Leirillä vietetään aikaa samanhenkisten ihmisten sekä ihanien kanien ja jyrsijöiden parissa ja opitaan lisää eläinten hoidosta.

Leirille saavutaan perjantaina klo 18 alkaen ja kotiin lähdetään sunnuntaina klo 15. Leiri järjestetään yöleirinä, eli leiripaikalla majoitutaan. Leiriohjaajat ovat täysi-ikäisiä OSJH:n hallituksen jäseniä ja muita harrastajia. OSJH ei vakuuta leiriläisiä, vaan leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Jokainen leiriläinen saa ottaa mukaansa yhden kanin tai jyrsijän tai laumaeläinten tapauksessa yhden lauman (esim. samassa laumassa elävät gerbiilit tulevat siis kaikki mukaan samassa boksissa). Leirille voi tulla myös ilman omaa lemmikkiä tutustumaan eri lajeihin. Leirillä on mukana myös järjestäjien lemmikkejä, mutta varsinaisia leirihoitolemmikkejä ei ole.

Leirin hinta on OSJH:n jäsenille 100 €. Ei-jäsenille hinta on 100+15 € (15 € on vuoden 2024 jäsenmaksun osuus). Hinta sisältää majoituksen, ruuat ja askartelutarvikkeet ym. Jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi, kannattaa yhden liittyä ensin varsinaiseksi jäseneksi (15 €/vuosi) ja muiden perhejäseniksi (2 €/vuosi). Voit lukea lisää OSJH:n jäsenyydestä ja jäsentyypeistä tällä sivulla sekä liittyä jäseneksi tällä sivulla.

Leirille mahtuu mukaan 30 nopeinta ilmoittautujaa.


Ilmoittautuminen 26.5. mennessä

Leirin ilmoittautumisaika on päättynyt, mahdollisia peruutuspaikkoja voi vielä kysyä sähköpostitse leukapussi(a)osjh.net

Jos leiriläinen ei vielä ole OSJH:n jäsen, maksa jäsenmaksu vuodelle 2024 ja täytä tämä lomake. Jos samasta perheestä osallistuu leirille useampi lapsi, kannattaa yhden liittyä ensin varsinaiseksi jäseneksi (15 €/vuosi) ja muiden perhejäseniksi (2 €/vuosi).

Kerro ilmoittautuessa seuraavat tiedot:
– Leiriläisen nimi ja ikä
– Paidan koko (leiripaitaa varten)
– Onko mukana oma lemmikki (jos, niin mikä)
– Mahdolliset ruoka-aineallergiat/rajoitukset
– Mahdolliset sairaudet tai muut huomioitavat asiat

Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet leirikirjeen yhteydessä lähempänä leiriä.

Lisätiedot: leukapussi(a)osjh.net (Viivi Välimäki).