Valikko Sulje

OSJH:n jyrsijäleiri

Aika: 1-2.7.2023
Paikka: Seeppari, Mustasaarentie 4, Oulu

OSJH:n perinteinen jyrsijäleiri on taas täällä! Viikonloppuleiri on suunnattu peruskouluikäisille kanien ja jyrsijöiden ystäville. Leirillä vietetään aikaa samanhenkisten ihmisten sekä ihanien kanien ja jyrsijöiden parissa ja opitaan lisää eläinten hoidosta. Leiri järjestetään tänä vuonna päiväleirinä, eli leiripaikalla ei yövytä.

Leiripaikalla ollaan lauantaina klo 13–19 ja sunnuntaina klo 10–16 välisenä aikana. Leiriohjaajat ovat täysi-ikäisiä OSJH:n hallituksen jäseniä. OSJH ei vakuuta leiriläisiä, vaan leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Jokainen leiriläinen saa ottaa mukaansa yhden kanin tai jyrsijän tai laumaeläinten tapauksessa yhden lauman (esim. samassa laumassa elävät gerbiilit tulevat siis kaikki mukaan samassa boksissa). Leirille voi tulla myös ilman omaa lemmikkiä tutustumaan eri lajeihin. Ilman omaa lemmikkiä tuleville järjestään mahdollisuuksien mukaan hoitolemmikkejä leirille.

Leirin hinta on OSJH:n jäsenille 40 € ja ei-jäsenille 55 € (ei-jäsenhintaan sisältyy OSJH:n jäsenyys vuodelle 2023). Leiri järjestetään, jos osallistujia tulee yli 15. Leirille mahtuu 30 nopeinta ilmoittautujaa.

Ilmoittautuminen 21.5. mennessä

Ilmoittautumiset 21.5. mennessä sähköpostitse nayttelyvastaava(a)osjh.net

Kerro ilmoittautuessa seuraavat tiedot:

– osallistujan etu- ja sukunimi
– osallistujan ikä
– onko osallistuja OSJH:n jäsen
– jos osallistuja ei ole vielä OSJH:n jäsen, ilmoita myös kotiosoite, postinumero ja toimipaikka
– onko osallistujalla mukana oma lemmikki
– mahdolliset ruoka-aineallergiat/muut rajoitukset

Osallistujille lähetetään lähempänä leiriä leirikirje, jossa on tarkempia tietoja sekä maksuohjeet.