Valikko Sulje

Pikkujoulut

Pikkujoulut

Aika: 10.12.2022 (lauantai) klo 16
Paikka: Maikkulan nuorisotalo, Kangaskontiontie 3, 90240 Oulu

 

OSJH:n perinteisisssä pikkujouluissa on jouluista puuhasteltavaa kaikille! Tapahtumassa järjestetään leikkimielinen tonttunäyttely, jossa tutut näyttelysäännöt on heitetty romukoppaan. Pikkujouluissa on myös paljon puuhastelvaa eri pisteillä, kuten joulukorttien askartelua ja jyrsijäpiparien koristelua. Oma lemmikki voidaan myös ikuistaa jouluteemaisella valokuvauspisteellä. Tapahtumassa jaetaan myös tuttuun tapaan vuoden voittajien palkinnot. Pikkujouluissa on myös perinteinen pikkujoululahjojen jako (tuo noin 2-3 € arvoinen paketti, niin saat paketin vastalahjaksi). Mukaan voi tulla myös vain nauttimaan rennosta yhdessäolosta ja jouluherkuista muiden harrastajien kanssa!

Pikkujoulut ovat tänä vuonna avoimet kaikille kaneista ja jyrsijöistä kiinnostuneille ja heidän lemmikeilleen. Nappaa siis tonttulakki mukaan ja tule viettämään mukava ilta samanhenkisten ihmisten kanssa. Tervetuloa!

Tonttunäyttely – ihan tontut näyttelysäännöt!

Pikkujoulujen tonttunäyttelyyn saa jokainen omistaja tuoda yhden kanin tai jyrsijän. Näyttely on leikkimielinen ja erittäin epävirallinen. Tutut näyttelysäännöt on heitetty nurkkaan ja tuomari voi kiinnittää huomionsa mitä eriskummalisempiin asioihin. Näyttelyssä jaetaan ainoastaan erikoispalkintojen tyyppisiä palkintoja esimerkiksi kivoista yksityiskohdista, eikä niistä jaeta VPET-pisteitä. Kaikki eläinlajit kilpailevat samassa luokassa. Tonttunäyttely on maksuton.

Ilmoittaudu tonttuilunäyttelyyn 8.12. mennessä osoitteeseen leukapussi(a)osjh.net. Ilmoittautuessa tiedoiksi riittävät eläimen laji ja nimi sekä omistajan nimi.

Liity jäseneksi pikkujouluissa!

Pikkujouluissa voi liittyä OSJH:n jäseneksi ja maksaa jäsenmaksun kortilla tai tasarahalla käteisellä. Pikkujoulujen päätteeksi arvotaan OSJH:n tuotepaketti niiden kesken, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun pikkujouluissa. Ensi vuoden jäsenmaksu on tammikuun loppuun asti 10 € (muuten 15 €), eli kannattaa liittyä jäseneksi nyt! Lisätietoja jäsenyydestä ja jäsenedusta voi lukea tältä sivulta.