Valikko Sulje

Halloweennäyttely

OSJH järjestää kani- ja jyrsijänäyttelyn
Pet- eli lemmikkiluokat: kanit ja kaikki lemmikkijyrsijät
Paikka: Maikkulan nuorisotalo, Kangaskontiontie 3, Oulu
Aika: lauantai 4.11.2023 klo 10, eläinten vastaanotto klo 8.45 – 9.45. Huom! Marsujen arvostelut alkavat poikkeuksellisesti klo 9 ja marsujen vastaanotto, jälki-ilmoittautuminen ja eläintentarkastus on avoinna klo 7.45 – 8.45.

Saapuminen näyttelypaikalle: Huomaathan, että samassa rakennuksessa olevan Salen työntekijöiden parkkipaikoille ei saa pysäköidä autoa (Maikkulan Salen edustalla olevat lämpötopalliset paikat). Suosittelemme jättämään auton Maikkulan päiväkodin (Jättikivenkatu 5) tai Maikkulan ala-asteen parkkipaikalle (parkkipaikka Jättikivenkadun päässä), jos parkkipaikalla on täyttä.

Trichophyton mentagrophyte -sienitulehdus: Näyttelyssä järjestetään taas pet-luokka myös rotille. OSJH:n hallituksen tietojen mukaan rottien tartuntoja ei ole esiintynyt Pohjois-Suomessa ja myös Etelä-Suomessa järjestetään nyt näyttelyitä normaalisti. Jos taloudessa on kuitenkin todettu tai on syytä epäillä olevan sienitartuntoja, ei mitään talouden eläimistä saa ilmoittaa näyttelyyn. Jos jollain eläimistä on todettu tartunta, tulee ennen näyttelyyn ilmoittautumista toimittaa negatiivinen testitulos. Näyttelypaikalla tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja eläimiä tulee muutenkin käsitellä näyttelypaikalla mahdollisimman vähän. Taudista ja sen leviämisestä voi lukea lisää Lemmikki- ja showkesyrotat ry:n kevään tiedotteesta.

Ilmoittautuminen 25.10. mennessä

Ennakkoilmoittautuminen pet-luokkiin tapahtuu nettilomakkeen kautta 25.10. mennessä. Katso myös maksuohjeet tämän sivun alareunasta! Yhdestä perheestä voi ilmoittaa pet-luokkiin korkeintaan 10 eläintä/laji. Eläimiä voi ilmoittaa yli 10, jos ne ovat eri lajia (esim. 10 kania ja 10 marsua). Perheenjäseniksi lasketaan kaikki samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Pet-luokkiin voi jälki-ilmoittautua näyttelypaikalla klo 8.45–9.45 välillä (marsujen jälki-ilmoittautuminen poikkeuksellisesti klo 7.45–8.45 välillä) hintaan 10 € / eläin. Jälki-ilmoittautumismahdollisuutta voidaan rajata, mikäli jollekin lajille tulee paljon ennakkoilmoittautumisia.

Kysyttävää pet-luokkien ilmoittautumisasioista? Ota yhteys ilmot(a)osjh.net. Ensimmäistä kertaa tulossa näyttelyyn? Lue tämä.

Tuomarit

Kanit: 
Marsut: Lea Rahtu-Korpela
Chinchillat: Satu Karjalainen
Degut: 
Syyrialaiset hamsterit:
Kääpiöhamsterit: 
Pet-gerbiilit: 
Harvinaiset hyppymyyrät: 
Hiiret: Piia Niemelä
Rotat: Piia Niemelä

Tuomarilistaa päivitetään sitä mukaa kun tuomarit varmistuvat.

Marsujen luokka on Suomen Marsuyhdistyksen (SMY) alainen.
Rottien luokka on Suomen Lemmikki- ja showkesyrotat ry:n alainen.

Pikkukilpailut ja pehmoeläinluokka

Pehmoeläinluokkaan saavat osallistua 1–9-vuotiaat lapset. Ota kani- tai jyrsijäpehmosi mukaan leikkimieliseen arvosteluun. Kaikki palkitaan. Näyttelyssä on pikkukilpailuja eri eläinlajeille tuomareiden ruokatauolla. Esim. marsujen kurkunsyöntikisa, hamsterien hamstrauskisa, gerbiilien silppurikisa jne. Pehmoeläinluokkaan ja pikkukilpailuihin ilmoittaudutaan näyttelypaikalla buffetissa aamun aikana. Hinta 1 €/osallistuminen.

Näyttelyä sponsoroi

Näyttelymaksut ja maksuohjeet

Ennakkoilmoittautuneiden näyttelymaksut:

Ilmoittautumishinnat jäsenille (haluatko liittyä jäseneksi?):
Saman omistajan 1. ja 2. eläin 6 € / eläin
3. jne. eläin 3 € / eläin
8. jne. eläin 2 € / eläin

Ilmoittautumishinnat ei-jäsenille:
Saman omistajan 1. ja 2. eläin 8 € / eläin
3. jne. eläin 4 € / eläin
8. jne. eläin 3 € / eläin

Jäsenalennusta saavat:
– OSJH:n jäsenet kaikista luokista

Jälki-ilmoittautuminen pet-luokkiin:
10 € / eläin (näyttelyaamuna paikan päällä).

Ennakkoilmoittautumisten näyttelymaksut maksetaan OSJH:n tilille OP FI55 5741 3620 1701 56 viitteellä 44244. Kuitti lähetetään ilmoittautumisten mukana. Kuitin voi kopioida verkkopankista esim. kopioimalla-liittämällä sen tekstit ilmoittautumislomakkeeseen tai sähköpostiviestiin. Ainakin arkistotunnus, maksaja, saaja ja summa tulee näkyä kuitissa. Ilmaisen ilmoittautumisen lipukkeet esitetään vasta näyttelypaikalla, mutta jos käytät tällaista lipuketta, mainitse siitä ennakkoilmoittautuessasi.

Näyttelyissämme voi maksaa (jälki-ilmomaksut, buffettiostokset ym.) myös kortilla!

Ilmoittautumishinnasto eläinmäärän mukaan. Huomioi kuitenkin, että pet- ja ulkomuotoluokat lasketaan erikseen, ikään kuin ne olisivat kaksi eri näyttelyä.

Miten paljousalennukset toimivat perheen sisällä?

Kun yksi perheenjäsen ilmoittaa ja maksaa perheenjäsentensä lemmikit näyttelyyn, perheen sisällä paljousalennukset saa niputtaa, vaikka kaikki eläimet eivät olisikaan saman henkilön nimissä. (Perhe = samassa taloudessa asuvat henkilöt).

Huom: jäsenalennuksen saaminen edellyttää yhdistyksemme jäsenyyttä, myös perheen jäsenillä! Eli jos äiti on jäsen ja hänen lapsensa ei ole, lapsi ei saa jäsenalennusta eläimensä ilmoittautumismaksusta.

Suosittelemme toimimaan niin, että yksi perheestä liittyy jäseneksi, ja muut liittyvät perhejäseniksi (hintaan 2 €/vuosi).