Valikko Sulje

Tietoa OSJH:sta ja jäsenyydestä

Oulun seudun jyrsijäharrastajat ry eli OSJH on vuonna 1993 perustettu rekisteröity yhdistys. OSJH on ennen kaikkea paikallisyhdistys, joka kokoaa kani- ja jyrsijäharrastajia yhteen omalla alueellaan. Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia, kuten kani- ja jyrsijänäyttelyitä, teemapäiviä, kursseja, leirejä ja bussimatkoja. OSJH:n tärkein tavoite on jakaa tietoa eläinten hoidosta pyrkiä siten parantamaan lemmikkieläinten elinolosuhteita.

OSJH:n jäsenenä saat

  • jäsenlehti Leukapussin kaksi kertaa vuodessa kotiin postitettuna. Lehti julkaistaan loppukeväästä ja loppusyksystä. Jos liityt jäseneksi ensimmäisen lehden julkaisun jälkeen, se postitetaan sinulle loppuvuodesta toisen lehden kanssa.
  • näyttelymaksut jäsenhintaan. Jotta saat tämän alennuksen, jäsenmaksun tulee olla maksettu ennen näyttelyn viimeistä ilmoittautumispäivää.
  • oikeuden osallistua jäsentapahtumiin. OSJH järjestää jäsenille esimerkiksi kesäpäiviä, leirejä, bussimatkoja, laji-iltoja ja kursseja.
  • alennuksen tietyistä eläintarvikeliikkeistä. Vuonna 2023 jäsenalennuksen tarjoavat Tierran Lemmikkipuoti ja Muskettikoira. 10 % alennus koskee kanien ja jyrsijöiden tarvikkeita ja ruokia. Muistathan esittää jäsenkorttisi kassalla ennen maksua.

Liity jäseneksi

Vuonna 2023 OSJH:n jäsenmaksu on 15 €. Jäsenyys on voimassa kuluvan vuoden loppuun saakka. Liittyessäsi jäseneksi joulukuun aikana se katsotaan ensi vuoden jäsenyydeksi. Varsinainen jäsenyys sisältää kaikki vasemmalla mainitut edut. 

Perhejäsenyys

Perhejäsenmaksu on 2 €/vuosi. Perhejäseneksi voi liittyä sellainen henkilö, jonka perheeseen kuuluu OSJH:n varsinainen jäsen. Perhejäsenyys ei sisällä Leukapussi-lehteä. Voit liittää perhejäseniä samalla lomakkeella jolla liitytään varsinaiseksi jäseneksi. Valitse jäsentyypiksi perhejäsen ja ilmoita perheessä olevan varsinaisen jäsenen nimi sille tarkoitetussa kentässä.

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäsenyys on 25 €/vuosi. Yhteisöjäseneksi voi liittyä rekisteröity yhdistys tai oikeuskelpoinen yhteisö. Voit liittää perhejäseniä samalla lomakkeella jolla liitytään varsinaiseksi jäseneksi. Valitse jäsentyypiksi yhteisöjäsen.