Kesäpäivät

Aika: 8.7.2022 klo 17-19
Paikka: Seppari, Mustasaarentie 4, Oulu

OSJH:n perinteisiä kesäpäiviä vietetään perjantaina 8.7. klo 17 alkaen Seepparissa. Ohjelmassa on mm. pikkukilpailut, lasten pehmoeläinluokka, visailua sekä kaniestehypyn harjoittelua ja kaniestekisat. Kaniestehyppyä varten kanin tulee olla tottunut käyttämään valjaita, mutta aiempaa kokemusta estehypystä ei tarvitse olla. Paikalla voi harjoitella estehyppyä itsenäisesti tai ohjatusti. Paikalla on myös lemmikkien valokuvauspiste, jossa harrastelijavalokuvaaja voi ikuistaa lemmikkisi. Kuvat saa myöhemmin itselle käyttöön maksutta. Muuten tapahtumassa vietetään rennosti aikaa muiden samanhenkisten ihmisten sekä kanien ja jyrsijöiden kanssa ja nautitaan kesäherkuista.

Tapahtuma on avoin kaikille OSJH:n jäsenille ja heidän lemmikeilleen. Se on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa lemmikkien kanssa tai ilman!

Kani vuoden 2020 kesäpäivillä. Kuva: Viivi Välimäki